09 4257 8710 Tatec-SOS LVI- ja sähköpäivystys / Uusimaa

Kiinteistössä sattuu ja tapahtuu. Joihinkin asioihin voi itse vaikuttaa, mutta kaikkeen ei aina voi varautua. Kinkkisimpiä ovat normaalin työajan ulkopuolella tapahtuvat äkilliset ja odottamattomat asiat, joiden korjaus ei voi odottaa. Apu on saatava paikalle heti, kellonajasta riippumatta. Soitto päivystykseen siis. Mutta kenelle? Mitä asioita hyvältä kiinteistötekniikan päivystyspalvelulta voi odottaa?

Tavoitettavuus ja toiminnan nopeus

Toimivan päivystyksen tärkein kriteeri on välitön tavoitettavuus. Putken haljettua ja veden syöksyessä pitkin parkettia päivystysnumeroon soittaminen lukuisia kertoja ketään tavoittamatta ei helpota tilannetta, sillä vesimäärä lisääntyy lattialla joka sekunti. Kiinteistötekniikan päivystyksen pitää vastata välittömästi ja ryhtyä toimenpiteisiin heti. Luotettavalla palvelun tarjoajalla on tarpeeksi resursseja hoitaa useita hätätilanteita samanaikaisesti.

Monipuolisuus

On putkipäivystystä ja sähköpäivystystä. On tahoja, jotka hoitavat reistailevan ilmastoinnin kuntoon mihin vuorokaudenaikaan tahansa. On oma rumbansa lähteä etsimään tietyn lajin päivystäjää iltamyöhällä tai pahimmassa tapauksessa keskellä yötä. Mitä useamman työlajin kiinteistötekniikan päivystys pystyy hoitamaan, sitä parempi. Tilaajalle on helppoa, kun tarvitsee muistaa vain yksi kontakti, joka pystyy korjaamaan kiinteistötekniikkaa laajalla skaalalla. Kokemuksella ja ammattitaidolla, totta kai.

Välimatka
 

On aivan selvää, että kun hätä on suurin, on hyvä, että apu on lähellä. Kaikissa tilanteissa ei ole aikaa odottaa pitkiä aikoja. Mitä enemmän aikaa kuluu, sitä pahempaa jälkeä voi syntyä. Siksi Tatec-SOS® toimii vain Uudenmaan alueella. Emme halua luvata liikoja, vaan keskitämme toimintamme alueelle, missä pystymme varmasti tarjoamaan avun asiakkaillemme. Mihin vuorokauden aikaan tahansa.

Siisteys
 

Tämä on meille itsestäänselvyys. Me jätämme paikat siistiin kuntoon, eikä meiltä jää ylimääräisiä roskia asiakkaan hoidettavaksi. Pieni, mutta niin suuri asia, jota asiakkaamme arvostavat.


Täyttääkö kiinteistötekniikan päivystyspalvelusi yllä olevat kriteerit?

Me täällä Tatec Huollossa pystymme allekirjoittamaan kaiken yllä mainitun. Tatec-SOS® LVI- ja sähköpäivystyksemme auttaa asiakkaitamme 24/7 joka päivä. Soitto meille p. 09 4257 8710 ja tulemme apuun, oli kysymyksessä lämpöön, veteen, sähköön tai ilmastointiin liittyvät korjaukset. Meillä on hallussamme koko paletti.


Miten välttää päivystystyönä tehtäviä asioita?
 

Kiinteistöt tarvitsevat säännöllistä huoltoa, kuten autot. Tekniikkaa on paljon, samoin laitteita. Toiset kiinteistötekniset huollot ovat lakisääteisiä, mm. kylmälaitteissa. Toiset taas ovat kiinteistön omistajan vastuulla. Monet päivystykseen hoidettavaksi tulevat asiat olisi voitu välttää säännöllisillä huoltotoimenpiteillä. Olemmekin rakentaneet asiakkaillemme erilaisia palveluratkaisuja kiinteistöjen hyvään ylläpitoon.  Niistä voit lukea lisää täältä: www.tatec.fi/puite-ja-vuosisopimukset/.
Säännöllisillä kiinteistöjen huolto- ja korjaustoimenpiteillä vältetään ylimääräiset ja ennakoimattomat kustannukset, ja arki sujuu kivuttomasti.

Tatec-SOS palvelee 24/7 koko Uudenmaan alueella

p. 09 4257 8710.

Tatec Huolto Oy
Kiinteistöjen luottohuoltaja