09 4257 8710 Tatec-SOS LVI- ja sähköpäivystys / Uusimaa
Tatecin asiantuntijat urakkaa suunnittelemassa.

Puite- ja vuosisopimukset

Tänä päivänä niin kiinteistöissä suoritettavien huolto- ja korjaustoimenpiteiden kuin niiden aiheuttamien kustannusten tarkka ennakointi on entistä tärkeämpää. Kun väistämättömiin häiriöihin pystytään varautumaan etukäteen, arki sujuu mahdollisimman kivuttomasti. Tähän Tatec on kehittänyt erilaisia palveluratkaisuja helpottamaan asiakkaidensa elämää entisestään.

Tatec-ennakoiva®

Viisas osaa varautua – estä vahingot ennakoivalla huollolla ja ylläpidolla. Palvelun keskiössä ovat viranomaisten edellyttämät toiminnot. Saat raportin, suosittelut, huollon sekä automaattisen muistutuksen seuraavasta huollosta.

 Tatec-jatkuva®

Varmista sujuva arki ilman odottamattomia häiriöitä. Säännölliset, tarkoituksenmukaiset ja oikein ajoitetut toimenpiteet pitävät paikat kunnossa ja varmistavat, että sinulla on joka päivä yksi huoli vähemmän.

 Tatec-ketterä®

Aika on rahaa etenkin silloin, kun jotain yllättävää tapahtuu. Mitä nopeammin asiat palaavat raiteilleen, sitä pienemmät ovat häiriön aiheuttamat vahingot. Varmista asianmukainen huolto 1–2 työpäivän kuluessa, niin varmistat samalla toimintasi jatkuvuuden.

 Tatec-SOS®

LVIS-päivystys 24 h yllättäviin ja nopeaa korjausta vaativiin kohteisiin p. 09 4257 8710

OTA YHTEYTTÄ

VANTAA

Tatec Oy
Tatec Huolto Oy
Tikkurilantie 10
01380 Vantaa

Vaihde / päivystys:
09 4257 8710 

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@tatec.fi