09 4257 8710 Tatec-SOS LVI- ja sähköpäivystys / Uusimaa

Kesä on taas nurkan takana ja pian kaivataan viileämpiä tiloja. Varmista, että jäähdytys- ja kylmälaitteesi toimivat myös kesällä. Onhan huollot hoidettu? Jos ei, niin huollata ne nyt. Hyvin huolletut jäähdytyslaitteet toimivat luotettavasti ja energiatehokkaasti läpi kuumimmatkin helteet. Säännöllinen huolto tekee laitteista myös pitkäikäisempiä. Olemalla ajoissa vältät ruuhkat. Tatec Huollon pätevät tekijät hallitsevat huollot, korjaukset sekä jäähdytysjärjestelmien tarvitsemat aineet. Merkeistä riippumatta. Teemme mm. seuraavia toimenpiteitä:

• lakisääteiset tarkastukset ja vuosihuollot
• kylmälaiteuusinnat ja lisäykset
• serverihuoneiden jäähdytykset
• liiketilojen jäähdytykset
• tuloilmanjäähdytykset
• kylmä- ja pakastehuoneet
• kylmäaineiden talteenotot ja hävitykset

Jäähdytyslaite hankintalistalla? Hanki omat jäähdytyslaitteet nyt.

Jos jäähdytyslaitteen hankkiminen on ollut ajatuksissa, se kannattaa toteuttaa nyt. Meillä alkoi juuri Jäähdytyslaitteet -kampanja, jossa on erinomaisia jäädytyslaitteita tarjouksessa. Hyviä ja luotettavia merkkejä, jotka vaihtuvat ajoittain.

Ajankohtaisia tarjouksia voit seurata täältä: tatec.fi/ajanvaraus. ”Oranssit tuotteet” ovat kampanjatuotteita, joiden asennuksen voit tilata saman tien kalenterista sinulle sopivaan ajankohtaan. Soitamme sinulle ja vahvistamme vielä tarkemman kellonajan saapumiselle. Jos olet hankkimassa, mutta epävarma uudesta jäähdytyslaitteesta tai -järjestelmästä, soita meille. Me kartoitamme tilanteen ja konsultoimme mikä laite tai järjestelmä olisi teille järkevin ja kustannustehokkain. Ja hoidamme laitteen asennuksen, totta kai. Halutessasi räätälöimme laitteellesi myös säännöllisen huolto-ohjelman.

 

Kylmälaitteiden huolto on lakisääteinen asia

Suuremmille, pääasiassa kiinteistöjen, kaupan ja teollisuuden kylmälaitteille on säädetty vuototarkastusvelvoite. Kylmälaitteet on huollettava määräysten mukaisesti ja määräaikaiset vuototarkastukset ovat lakisääteisiä. Jo vuodesta 2005 lähtien ovat kylmäasennus ja -huoltotyöt olleet Suomessa luvanvaraisia, ts. kylmäalalla toimivat yritykset ja henkilöt tarvitsevat työskentelyyn Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) hyväksynnän ja pätevyyden. Tatec Huolto on Tukesin hyväksymä toimija. Kylmälaitehaltijan ja omistajan vastuista voit lukea lisää YM:n sivuilta.

Tatec Huollon puite- ja vuosisopimukset

Tee kanssamme huoltosopimus. Säännöllinen ylläpitohuolto pienentää kustannuksia. Laitteet huolletaan säännöllisesti ja huoltovälit voidaan sopia laitteesi käytön mukaan. Korjaus- ja käyttökulut pienenevät ja laitteet toimivat katkeamattomasti ja energiatehokkaasti sekä kylmäainevuodot vähenevät. Lisää Tatec Huollon puite- ja vuosisopimuksista voit lukea täältä:

Me hoidamme jäähdytyksesi kesäkuntoon.

Tatec Huolto Oy
Kiinteistöjen luottohuoltaja

puh. 09 4257 8710