09 4257 8710 Tatec-SOS LVI- ja sähköpäivystys / Uusimaa

Säitä emme käy ennustamaan, mutta sen tiedämme varmuudella, että kesään kannattaa valmistautua huollattamalla ilmanvaihtolaitteet. Varaamalla huollot ajoissa varmistat sen, että kiinteistössäsi on ihanteelliset olosuhteet, kun elohopea alkaa nousta.

Jo ennen kesää on syytä varmistaa, että toimisto- ja liikekiinteistöjen lämpötilan ja ilmanvaihdon säädöt ovat kohdallaan, koska ne vaikuttavat merkittävästi työtehoon ja viihtymiseen. Eikä sovi unohtaa myöskään huollon vaikutusta energiankulutukseen.

Tatec Huolto auttaa niin ennakoivassa huollossa kuin akuutissakin tilanteessa. Ilmanvaihtojärjestelmän kuntotutkimus paljastaa nopeasti mahdolliset puutteet ja huoltotarpeet.

Tatec Huollon vinkit kesäkauden alkuun:

  • Varmista, että jäähdytyslaitteillesi on tehty lainmukaiset huollot ja vuototarkistukset
  • Tarkistuta myös ulkolauhduttimien kunto
  • Tarkistuta ilmanvaihtolaitteiden asetukset
  • Opasta käyttäjiä tilojen ilmastointilaitteiden käytössä

Tatec Huolto palvelee sinua myös sähköautojen latausasemien asennuksessa. Huollot ja pienurakat hoituvat, satoi tai paistoi!

Tatec Huolto auttaa sinua varmistamaan, että niin lämpö-, vesi-, ilmanvaihto-, sähkö- kuin kylmäjärjestelmäsikin toimivat aina moitteettomasti. Olemme kiinnostuneet myös mahdollisista pienurakoistasi, jotka tulevat toteutettaviksi kesän tai syksyn aikana. Lomista huolimatta palvelemme täyttä höyryä läpi koko kesän!

Ota yhteyttä!

Kiireettömissä tapauksissa lomake on oiva tapa tavoittaa meidät:
https://www.tatec.fi/ota-yhteytta/

Kiireellisissä tapauksissa soita numeroon
09 4257 8710.

Aurinkoisin terveisin
Tatec Huollon tiimit