09 4257 8710 Tatec-SOS LVI- ja sähköpäivystys / Uusimaa
Tatecin asiantuntijat urakkaa suunnittelemassa.

LVISA-urakoinnin raskas­sarjalainen Uudellamaalla

Tatec Oy hallitsee kiinteistötekniikan vaativan kokonaisurakoinnin. Olipa suunnitteilla uusia asuntoja, majoituskohteita, hoivakoteja, toimitiloja tai olemassa olevien kohteiden merkittäviä saneerauksia, Tatecilta löytyy ratkaisu niin putki-, sähkö-, IV- kuin IV-urakoidenkin luotettavaan läpiviemiseen.

LVISA-kokonaisuus hallinnassa

Vahvuutemme on monipuolinen kiinteistötekniikkaketjun hallinta. Kun yksi ja sama toimija urakoi laajan talotekniikkakokonaisuuden, työt tulevat tehdyiksi sovittujen tavoitteiden mukaan ja aikataulussa. Samalla yhteydenpito tehostuu, kun sinulla on vain yksi kumppani vastaamassa kokonaisurakasta.

Me huolehdimme kokonaisuudesta puolestasi aina laadukkaasti ja tehokkaasti. Tämän mahdollistaa henkilökuntamme laaja-alainen osaaminen, jatkuva kouluttautuminen sekä ajan hermolla pysyminen. Uusien ja innovatiivisten tuotteiden sekä käyttöjärjestelmien käyttöönotto antaa teknistä etumatkaa myös asiakkaillemme.

Ratkaisuja myös kiinteistöjen ympäristö­haasteisiin

Tatec auttaa sinua saavuttamaan myös vastuullisuus- ja ympäristötavoitteesi. LVISA-urakoinnin vahvan perusosaamisen ohella tarjoamme moderneja ratkaisuja asumismukavuuden parantamiseen, mikä on yksi tärkeimmistä kehitysalueistamme. Jos sinulla on kestävää kehitystä painottava rakennushanke, pyydä kiinteistötekniikkaa koskeva tarjous Tatecilta.

Talotekniikan urakointi­palvelut

Sähköurakointi

Tatec toteuttaa monipuolisia ja laajoja sähköasennuksia mm. asuinkerrostaloihin, liikekiinteistöihin, hotelleihin, palvelutaloihin sekä julkisiin tiloihin kuten uimahalleihin. Palvelumme kattavat sekä vanhat että rakenteilla olevat kohteet. Olemme mielellämme mukana mahdollisimman aikaisessa vaiheessa hanketta, jotta pääsemme toteuttamaan parhaat mahdolliset kustannus- ja energiatehokkaat ratkaisut. Otamme huomioon ympäristötekijät ja käytämme materiaaleja sekä tuotteita, jotka ovat nykyaikaisten standardien huippua.

LV-urakointi

Toteutamme älykkäitä, energiatehokkaita ja toimivia ratkaisuja sekä veden kulutukseen että lämmitykseen. Nykyaikaisessa kiinteistössä keskeistä ovat tehokkaat lv-laitteistot, jotka myös säästävät energiaa.

IV-urakointi

Tatec toteuttaa vaativia IV-ratkaisuja muun muassa palvelutaloille, uimahalleille, logistiikkakeskuksiin, ostoskeskuksiin, liikekiinteistöihin, vaativiin asuntokohteisiin ja myymäläkiinteistöihin.

Referenssi: Johanna-kortteli Helsingin Sompa­saaressa

Helsingin Sompasaareen on rakenteilla Johanna-kortteli, jonka yhteen asuinkerrostaloon tulee täysin ainutlaatuinen energiapilotti. Hankkeen tavoitteena on rakentaa mahdollisimman energiatehokas rakennus hyödyntäen uusimpia taloteknisiä ratkaisuja. Koko Johanna-korttelin kiinteistötekniikan urakoinnista vastaa Tatec Oy. Hankkeen on tarkoitus valmistua vuoden 2024 alkupuolella.

Johanna-korttelin energiapilotti vaatii LVIS-urakoitsijalta erikoisosaamista:

  • auringon säteilylämmön keräys, varastointi ja hyötykäyttö
  • sähköenergian tuottaminen aurinkopaneeleilla
  • lämmön kerääminen jätevedestä ja poistoilmasta
  • energiaa säästävät sähkölaitteet ja valaistukset.

Pyydä tarjous LVISA-urakastasi

Esittelemme mielellämme lisää esimerkkejä vaativista kokonaisurakoinneista sekä korttelihankkeista, jotka olemme vieneet menestyksekkäästi läpi. Tekemämme työt kertovat meistä parhaiten. Kysy referenssejä ja tarjousta!

Ota yhteyttä:

Tatec Oy
Marko Kaartinen
044 750 7088
etunimi.sukunimi(at)tatec.fi

Testimoniaali, Anssi Havve, Katto2000 Oy.

VANTAA

Tatec Oy
Tatec Huolto Oy
Tikkurilantie 10
01380 Vantaa

Vaihde / päivystys:
09 4257 8710 

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@tatec.fi