09 4257 8710 Tatec-SOS LVI- ja sähköpäivystys / Uusimaa
Tatecin asiantuntijat urakkaa suunnittelemassa.

Paras kokonaisuus tehdään pienistä paloista

Me ymmärrämme, että ainoastaan asiakkaidemme tyytyväisyys antaa meille oikeuden menestyä. Vahva kokemuksemme ja laaja-alainen LVIS-osaamisemme auttavat meitä löytämään kaikkiin tilanteisiin tarkoituksenmukaisimman kokonaisratkaisun, ja toteuttamaan sen laadukkaasti ja luotettavasti.

Kaikki kiinteistöjen LVIS-huolto- ja kunnossapitotyöt kätevästi samasta paikasta

Tatec Huolto auttaa varmistamaan, että niin lämpö-, vesi-, ilmastointi- kuin sähköjärjestelmätkin toimivat moitteettomasti. Hyväkuntoinen kiinteistö kasvattaa arvoaan ja varmistaa asukkailleen mahdollisimman huolettoman arjen.

Pienurakointi

Kiinteistötekniikan korjaukset ja huollot on aina parempi hoitaa etu- kuin jälkikäteen. Tatec Huollon kokonaisvaltainen kiinteistötekniikka-asiantuntemus auttaa huolehtimaan kaikista omakoti- ja rivitalojen pienurakoinneista sekä keittiö- ja kylpyhuonesaneerauksista laiteuusintoineen ja -asennuksineen – niin, että siitä koituu niin kiinteistölle kuin asukkaillekin mahdollisimman vähän haittaa.

Toimitilamuutokset

Toimitilat ovat yksi tärkeimmistä työn tuottavuuteen vaikuttavista tekijöistä; uudet vuokralaiset haluavatkin poikkeuksetta teettää tiloihin muutoksia, jotka auttavat heitä tehostamaan toimintaansa. Joskus tilan käyttötarkoitus muuttuu uusien vuokralaisten myötä, joskus taas vierekkäisistä toimitiloista halutaan yksi laajempi kokonaisuus. Tatec Huolto huolehtii kaikista tarvittavista kiinteistötekniikan toimenpiteistä, edistäen näin vuokralaisten tyytyväisyyttä ja vähentäen vaihtuvuutta.

Ota yhteyttä!

Voit ottaa meihin yhteyden haluamallasi tavalla:

Nettitilaus

Tilaa asentaja paikalle sinulle sopivaan ajankohtaan.

Yhteydenottolomake

Kerro kohteesi tiedot ja pyydä tarjous lomakkeella.
(Valitse Tatec Huolto Oy:n lomake.)

Puhelin

Kiireellisissä tapauksissa soita numeroon 09 4257 8710.

VANTAA

Tatec Oy
Tatec Huolto Oy
Tikkurilantie 10
01380 Vantaa

Vaihde / päivystys:
09 4257 8710 

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@tatec.fi