09 4257 8710 Tatec-SOS LVI- ja sähköpäivystys / Uusimaa

Tatec huoltaa kotisi talotekniikan

Tatec Huolto Oy tarjoaa kuluttajille talotekniikan palveluja Uudellamaalla. Vahva osaamisemme omakotitalojen ja kesäasuntojen sähkö- ja LVI-tekniikasta auttavat meitä löytämään kaikkiin tilanteisiin tarkoituksenmukaisimman ratkaisun. Kerro, mitä tarvitset ja miten haluat asian hoidettavan, niin Tatec tekee kaiken muun.

Monipuoliset talotekniikan palvelut samasta paikasta

Laaja palvelutarjontamme ulottuu pistorasioiden ja vesikalusteiden vaihdosta laajaan rakennuksen kattavaan kiinteistötekniikan toteutukseen laadukkaasti, luotettavasti ja siististi. Asiakkaanamme saat kattavat kiinteistösi talotekniset palvelut kätevästi samasta paikasta. Äkillisen laiterikon sattuessa sinua palvelee Tatec-SOS® LVI- ja sähköpäivystys numerossa 09 4257 8710.

Tilaa palvelut kiinteistöjen luottohuoltajalta

Tinkimätön asenne työhön, laatuun ja palveluun sekä monipuolinen tietotaitomme tämän päivän tekniikasta tekevät asiakkaidemme arjesta sujuvamman. Kehitämme jatkuvasti uusia työtapoja ja ylläpidämme henkilöstömme ammattitaitoa säännöllisillä koulutuksilla.

Laadukasta ja monipuolista palvelua ripeästi ja vaivattomasti

Ammattitaitoiset ja kattavat palvelumme helpottavat asiakkaidemme arkea ja varmistavat sen, että kiinteistöstä pidetään kokonaisvaltaisesti parasta mahdollista huolta. Paras kokonaisuus tehdään pienistä paloista. Me ymmärrämme, että ainoastaan asiakkaidemme tyytyväisyys antaa meille oikeuden menestyä!

VANTAA

Tatec Oy
Tatec Huolto Oy
Tikkurilantie 10
01380 Vantaa

Vaihde / päivystys:
09 4257 8710 

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@tatec.fi