09 4257 8710 Tatec-SOS LVI- ja sähköpäivystys / Uusimaa

Tatec huoltaa kotisi talotekniikan

Tatec Huolto Oy tarjoaa kuluttajille talotekniikan palveluja Uudellamaalla. Vahva osaamisemme omakotitalojen ja kesäasuntojen sähkö- ja LVI-tekniikasta sekä ilmalämpöpumppujen asennuksesta ja huollosta auttavat meitä löytämään kaikkiin tilanteisiin tarkoituksenmukaisimman ratkaisun. Kerro, mitä tarvitset ja miten haluat asian hoidettavan, niin Tatec tekee kaiken muun.

Kaikki talotekniikan palvelut samasta paikasta

Laaja palvelutarjontamme ulottuu pistorasioiden ja vesikalusteiden vaihdosta koko rakennuksen kattavaan kiinteistötekniikan toteutukseen laadukkaasti, luotettavasti ja siististi. Asiakkaanamme saat kaikki kiinteistösi talotekniset palvelut kätevästi samasta paikasta. Äkillisen laiterikon sattuessa sinua palvelee Tatec-SOS® LVI- ja sähköpäivystys numerossa 09 4257 8710.

Tilaa palvelut kiinteistöjen luottohuoltajalta

Tinkimätön asenne työhön, laatuun ja palveluun sekä kokonaisvaltainen tietotaitomme tämän päivän tekniikasta tekevät asiakkaidemme arjesta sujuvamman. Kehitämme jatkuvasti uusia työtapoja ja ylläpidämme henkilöstömme ammattitaitoa säännöllisillä koulutuksilla.

Laadukasta ja monipuolista palvelua ripeästi ja vaivattomasti

Ammattitaitoiset ja kattavat palvelumme helpottavat asiakkaidemme arkea ja varmistavat sen, että kiinteistöstä pidetään kokonaisvaltaisesti parasta mahdollista huolta. Paras kokonaisuus tehdään pienistä paloista. Me ymmärrämme, että ainoastaan asiakkaidemme tyytyväisyys antaa meille oikeuden menestyä!