09 4257 8710 Tatec-SOS LVI- ja sähköpäivystys / Uusimaa

Ilmastointi­­asentajan palvelut kotiin

Terveellinen ja puhdas sisäilma kuuluu kaikille. Tuntuuko sinusta siltä, että kotisi ilmastoinnissa ei kaikki ole kunnossa? Soita meille. Ilmastointiasentajamme huoltaa ja tekee tarvittavat säädöt nykyiseen järjestelmääsi. Mikäli mietit kokonaan uutta ratkaisua, asiantunteva ilmastointiasentajamme osaa kertoa, mikä ratkaisu on järkevin, sillä hänellä on monipuolinen tietotaito ja kokemus kodin ilmastointijärjestelmistä.

Palvelemme koko Uudellamaalla. Voit varata ajan suoraan nettitilaus-sivulta. Varauksen jälkeen ilmastointiasentajamme soittaa sinulle ja sopii kanssasi ilmastointityön yksityiskohdista. Ammattitaitoiset ilmanvaihtoasennuspalvelut sinulle tarjoaa kotimainen Tatec Huolto Oy.

Teemme mm. seuraavia ilmastointi­asennustöitä:

  • Ilmanvaihto­laitteiden asennus ja muutostyöt
  • Ilmanvaihtokoneiden vaihdot ja korjaukset
  • Liesikupujen ja -tuulettimen vaihdot
  • Ilmanvaihtokanavien puhdistus
  • Ilmamäärien mittaus- ja säätötyöt
  • Ilmanvaihto­suodattimien vaihto
  • Ilmanvaihto­kanavien kuvaukset
  • Poistoilma­lämpö­pumppujen asennukset ja huollot
  • Ilmanvaihtokoneiden huoltotyöt kuten laakereiden, hihnapyörien, hihnojen ja sähkömoottoreiden vaihdot
  • Sekä kaikki muut kodin ilmanvaihtotyöt

Ilmastointi­­remontti omakoti­taloon

Teemme ilmanvaihdon parannuksia omakotitaloihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Vaihtoehtoina ovat painovoimainen tai koneellinen ilmanvaihto. Ilmastointiremontti alkaa ilmanvaihtokartoituksella, jonka perusteella ilmanvaihtoasiantuntijamme tekee ehdotuksen sinun kotiasi parhaiten palvelevasta ilmanvaihtoratkaisusta. Hoidamme ilmanvaihdon parannusremontin sekä kokonaan uuden järjestelmän hankinnan asennuksineen avaimet käteen -periaatteella.

Ilmanvaihtotyypit

Koneellinen tulo- ja poistoilman­vaihto

Tänä päivänä lähes kaikki uudet omakotitalot varustetaan koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihtojärjestelmällä, jossa ilma puhalletaan sisään ja poistetaan koneellisesti. Tällaiset järjestelmät ovat myös energiatehokkaita, sillä sisään otettavaa ilmaa lämmitetään poistoilmasta kerätyllä lämpöenergialla.

Koneellinen poistoilman­vaihto

Koneellisessa poistoilmanvaihdossa epäpuhdasta ilmaa poistetaan koneellisesti poistoilmapuhaltimella tai huippuimurilla. Koneellista poistoa voidaan ohjata kosteustunnistimilla, jolloin poiston teho lisääntyy kosteuspitoisuuden noustessa. Puhaltimen toiminta voidaan yhdistää esimerkiksi kylpyhuoneen valokatkaisijaan.

Painovoimainen ilmanvaihto

Painovoimaisessa ilmanvaihdossa kodin ilmanvaihto perustuu lämpötila- ja paine-eroihin ulko- ja sisäilman välillä. Painovoimaista ilmanvaihtoa voidaan parantaa tehostamalla sitä asentamalla rakennukseen korvaus- ja poistoilmaventtiileitä. Erityisesti otamme huomioon makuuhuoneet ja olohuoneen sekä kaikki kodin märkätilat. Lisäksi ilmanvaihtoa on mahdollista tehostaa asentamalla poistoilmahormin päähän tuulen voimalla toimivia vedonparantajia.

Ilmanvaihto­­asentaja käytössäsi 24/7

Päivystyksemme palvelee 24/7 numerossa 09 4257 8710, joten et jää koskaan yksin yllättävienkään ilmastointiongelmiesi kanssa.

Täyden palvelun talotekniikka­­osaaja

Ilmanvaihtopalveluiden lisäksi saat Tatec Huolto Oy:ltä samalla kontaktilla myös sähkömiehen ja putkimiehen palvelut. Muista, että kotonasi tai vapaa-ajan asunnollasi teettämäsi talotekniset työt ovat kotitalous­vähennys­kelpoisia.

VANTAA

Tatec Oy
Tatec Huolto Oy
Tikkurilantie 10
01380 Vantaa

Vaihde / päivystys:
09 4257 8710 

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@tatec.fi