09 4257 8710 Tatec-SOS LVI- ja sähköpäivystys / Uusimaa

PYYDÄ LVISK-HUOLTO- TAI KUNNOSSAPITOTARJOUS JA VOITA KÄYTTÖÖSI TESLA!

ONNISTUTAAN YHDESSÄ!

Sinä hallitset oman alasi, Tatec Huolto Oy taitaa talotekniikan LVISK-huolto- ja kunnossapidon kokonaisuuden. Valitse kumppani, jolla riittää taitoa ja tekijöitä suuriinkin hankkeisiin sekä intoa ja ketteryyttä pienempiinkin kohteisiin. Olemme kiinnostuneet kaikista töistä, joissa tarvitset ulkopuolista sähkö-, lvi- tai kylmäosaamista.

LVISK-KUMPPANISI VALMIINA TOIMIMAAN!

• Saneeraukset
• LVI-, sähkö- ja kylmäasennukset sekä huolto ja kunnossapito
• Yli 40 työntekijää + projektijohto
• Yli 35 huoltoautoa

PYYDÄ TARJOUS JA VOITA KÄYTTÖÖSI TESLA!

Pyydä Tatec Huolto Oy:ltä tarjous mistä tahansa alkavasta sähkö-, LVI- tai kylmätyöstä tai niihin liittyvistä vuosi- tai puitesopimuksista 31.12.2022 mennessä, niin olet mukana arvonnassa, jonka palkintona on Tesla Model 3 -sähköauton käyttöoikeus kuukaudeksi. Palkinnon arvo on noin 3000 €. Arvomme voittajan 2.1.2023, ja ilmoitamme voitosta henkilökohtaisesti. Tesla voi päätyä joko omaan käyttöösi tai vaikka koko yrityksesi kesäautoksi. Tatec Huolto maksaa auton leasing-maksun ja vakuutusmaksut yhden kuukauden ajalta vuonna 2023.

Lähetä tarjouspyyntö, voit vain voittaa!

Tatec Huolto on turvallinen valinta ja luotettava yhteistyökumppani. Pyydä tarjous vaikka vain kokeilumielessä, otamme haasteesi mielellämme vastaan! Tarjouksen pyytäminen ei vielä sido sinua mihinkään.

Tarjouspyynnöt ja lisätiedot:

LVIS-työt:
Harri Ratinen
Puh. 044 720 3984
etunimi.sukunimi@tatec.fi

Kylmätyöt:
Esa Vento
Puh. 050 594 5597
etunimi.sukunimi@tatec.fi

Jos haluat, että olemme sinuun yhteydessä ennen tarjouspyyntösi lähettämistä, niin jätä meille viesti oheisella lomakkeella.
*Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia

MUISTA!
Olet mukana Teslan arvonnassa, kun lähetät tarjouspyynnön viimeistään 31.12.2022.