09 4257 8710 Tatec-SOS LVI- ja sähköpäivystys / Uusimaa

Vaihdamme, siirrämme ja kytkemme erilaiset sähkökalusteet kotonasi 

Etsitkö ammattilaista korjaamaan eri kodin sähkövikoja? Etsitkö luotettavaa sähkömiestä kotiisi? Kauttamme voit toteuttaa hyvin erilaisia ratkaisuja liittyen kotisi sähkötöihin. Tatec toimii nopeasti, luotettavasti sekä ammattitaitoisesti.  

Teemme kotiisi muun muassa seuraavanlaisia töitä: antennin vaihto ja antennin kytkentä, huippuimureiden vaihto ja kytkentä, ilmanvaihtokoneiden vaihdot ja kytkentä, johtojen vaihto ja johtojen kytkentä, katkaisijoiden vaihto ja katkaisijoiden kytkentä, kiukaan vaihto ja kiukaan kytkentä, valojen vaihto ja kytkentä, uunin vaihto ja uunin kytkentä, valaisimen vaihto ja valaisimen kytkentä, varaajan vaihto ja varaajan kytkentä, lieden vaihto ja lieden kytkentä, pistorasian vaihto ja pistorasian kytkentä, liesituulettimen vaihto ja liesituulettimen kytkentä, porealtaan vaihto ja porealtaan kytkentä, ovikellon vaihto ja ovikellon kytkentä, paljun vaihto ja paljun kytkentä, sähkökeskuksen muutostyöt, sähkötarkistus kotiin, parvekkeen sähkötyöt, kylpyhuoneiden ja keittiöiden sähkötyöt, työmaan sähkötyöt, sekä muut sähkökalustoiden vaihdot, siirrot ja kytkennät. 

Nyt voit helposti varata sähköasentajan kotiisi varaamalla ajan ajanvarauskalenterimme kautta seuraavasta linkistä. Korjaamme sähkövikoja koko Uudellamaan alueella.