09 4257 8710 Tatec-SOS LVI- ja sähköpäivystys / Uusimaa

Palvelemme kuluttajia sekä ammattilaisia

Paras kokonaisuus tehdään pienistä paloista. Me ymmärrämme, että ainoastaan asiakkaidemme tyytyväisyys antaa meille oikeuden menestyä. Vahva kokemuksemme ja laaja-alainen osaamisemme kiinteistöjen LVI-, sähkö- sekä kylmätekniikasta auttavat meitä löytämään kaikkiin tilanteisiin tarkoituksenmukaisimman ratkaisun pistorasioiden vaihdosta koko rakennuksen kattavaan kiinteistötekniikan toteutukseen. Me toteutamme sen laadukkaasti, luotettavasti ja siististi.

.

Tilaa palvelut Kiinteistöjen luottohuoltajalta

Tinkimätön asenne työhön, laatuun ja palveluun sekä kokonaisvaltainen tietotaitomme tämän päivän tekniikasta tekevät asiakkaidemme arjesta sujuvamman. Kehitämme jatkuvasti uusia työtapoja ja ylläpidämme henkilöstömme ammattitaitoa säännöllisillä koulutuksilla. Pyrimme kaikille tarjoamaan laadukasta ja monipuolista palvelua, ripeästi ja vaivattomasti.

Ammattitaitoisesti hoidetut ja luotettavasti toteutetut, kattavat LVISK-palvelumme helpottavat asiakkaidemme arkea ja varmistavat sen, että kiinteistöstä pidetään kokonaisvaltaisesti parasta mahdollista huolta.

VANTAA

Tatec Oy
Tatec Huolto Oy
Tikkurilantie 10
01380 Vantaa

Vaihde / päivystys:
09 4257 8710 

Sähköpostiosoitteet:
etunimi.sukunimi@tatec.fi